HVORFOR SPISE KIKÆRTER ?

7 GODE GRUNDE TIL AT SPISE KIKÆRTER1 . Lavere kolesteroltal

Har du et højt kolesteroltal, har du større risiko for hjerteproblemer. Ved at spise madvarer med opløselige fibre som f.eks. kikærter, kan det være med til at sænke dit kolesteroltal på en mere naturlig måde.


2. Forebyggelse af diabetes

Undersøgelser tyder på, at kikærter kan være gavnlige i forhold til at korrigere koncentrationen af kolesterol i blodet, så det ikke overstiger normal niveauet. Hvilket kan hjælpe med at forebygge diabetes.


3. Farvel til oppuset mave

En god og sund kost med højt fiber indhold og sundt fedt, har en positiv effekt på ens tarmflora. Kikærters supergode indhold hjælper på at holde tarmen i balance. Bakterierne omsætter fibrene, som gør tarmoverfladem mindre irriteret.


4. Stabilt vægttab

Ved at spise fiberrige fødevarer hyppigt, kan det hjælpe med at effektivere dit vægttab. Fiber er kendt for at udspile maven, som giver en længere mæthedsfornemmelse.


5. God for huden

Et koreansk forskerhold har forestaget en undersøgelse, der viste, at delagere, som fulgte en diæt i 10 uger , som var lav-glykæmisk, fik færre bumser og mindre uren hud. Kikærter indeholder et lavt glykæmisk indeks.


6. Fyldt med protein

Kikærter har et højt protein indhold, og er derfor en glimrende kilde til dig der ønsker masser proteion. Kombinationen af kikærter og fuldkorn giver en mængde protein, som kan sammenliges med den mængde fra kød el. mejeriprodukter uden de høje kalorier el. mættede fedtstoffer.


7. Øget energi

Kikærter har et højt indhold af jern, som kan være med til at øge din energi. Jern er en integreret del af hæmoglobin, som transporterer ilt fra lungerne til alle koppens celler.

Find os her

Skt. knuds kirkestræde 7

5000 Odense C


Kontakt os

odense@falafelhuset.dk


CVR

39795442Åbningstider

Mandag - lørdag: 12-18

Søndag: Lukket

Falafelhuset.dk

Fem flade falafler på et fladt falafelfad

©Copyright. All Rights Reserved.

Følg os på facebook

Download vores APP

Du kan altid downloade

vores app når du

er sulten på farten

Se vores kontrolrapport